Wall design

Achter de Toonbank bij Goodwill Stukadoors

WIJK BIJ DUURSTEDE – Het stukadoorsbedrijf Goodwill is één van de 15 ondernemers die zijn gehuisvest in het Wijks Woontheater aan de Markt nr. 9. John Beringen keek achter de toonbank en informeerde bij de eigenaren André en Claudia wat ze zoal kunnen betekenen. André grinnikt kort als het beeld naar voren komt dat mensen hebben als het woord stukadoor ter sprake komt. "Dan denkt men begrijpelijkerwijs aan witten, granollen en een nieuw stucwerk aanbrengen. Dat doen wij natuurlijk ook, maar er is het nodige veranderd in ons vak." Ter illustratie loopt hij naar de hoek van het pand en wijst op de schouw die uit leisteenplaten lijkt te bestaan. "Mooi hè?" maar ook dit is stucwerk, hoor." Het blijkt materiaal van de firma San Marco te zijn; stukadoors die hiermee willen werken, moeten van de fabrikant eerst een proeve van bekwaamheid afleggen. "En als je daarin niet slaagt, dan krijg je het gewoon niet aangeleverd. Je kan het aanmerken als stucwerk in het luxe segment. In Moskou en Dubai zie je dit regelmatig opduiken." Is het duur? André: "Dat is maar hoe je het bekijkt. Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan, maar het mooie van San Marco is dat je het gewoon over tegels in de badkamer en op aanrechtbladen kan aanbrengen en dat San Marco absoluut tegen vocht kan. Als je eerst tegels moet afbikken en opnieuw moet tegelen of je oude aanrechtblad weg moet slopen om het te vervangen, ben je meer kwijt.

Bron: www.wijksecourant.nl

renovation

Wijks Woontheater is geopend

De eerste woonwinkel 3.0! Een combinatie van winkel, showroom en experience center. Een plek waar je alles op het gebied van wonen kunt zien en uitproberen. Overweeg je een blender aan te schaffen? Maak er in het Woontheater dan eerst je favoriete smoothie mee. Het Wijks Woontheater is een co-creatie van lokale ondernemers, consumenten en (inter)nationale merken.
Regelmatig zijn er interessante evenementen over wonen en lifestyle in het Woontheater: workshops, informatiebijeenkomsten over een bepaald woonthema, lezingen en leuke voorstellingen.
Voor al je vragen over wonen is er een expert aanwezig die ze kan beantwoorden en je vakkundig kan adviseren en ondersteunen bij je keuze.
Maar bovenal is het natuurlijk leuk om leuke spullen voor je huis te scoren. Alles wat er staat is te koop. Dus of je nu voor een nieuwe vloer komt, of gewoon een leuk cadeautje zoekt, je vindt het bij het Wijks Woontheater.
Ook voor een kop koffie, thee een broodje of iets lekkers ben je van harte welkom! We ontmoeten je graag aan onze stijlvolle keukenbar of aan een van de gezellige tafels.

'Grassello di Calce', echt iets anders

Als je echt iets anders wilt op je wanden moet je gaan voor 'Grassello di Calce'. Door een bepaalde techniek te gebruiken krijg je een hoogglans afwerking en natuurlijk is dit product ook weer te verkrijgen in allerlei kleuren...

Durf jij het aan???

WIST U DAT....

Leuke weetjes, updates, activiteiten en meer...

NIEUWBOUW PROJECT GESTART

Wij zijn begonnen op een project in Utrecht. Het betreft een aantal appartementen waarin voor een >>>

gedeelte particulieren komen en een gedeelte 'zorg' appartementen zijn. Wij maken hier het spackspuitwerk.

Bezoek onze Facebook pagina en blijf up to date.

INMETING HEEL BELANGRIJK IS

Alles valt of staat met de inmeting. Offerte, inkoop en resultaat. Gelukkig hebben wij hier heel veel ervaring mee en komen... >>>

METEN = WETEN

dus altijd ter plaatse om alles in kaart te brengen alvorens we een juiste offerte kunnen uitbrengen.

WIJ SAUSEN OOK UW PAS GESTUCTE WANDEN

Na het stucken ben je vaak nog niet klaar. Om het u makkelijk te maken verzorgen wij ook het sauswerk >>>

WIJ ONTZORGEN U

Er zijn verschillende morgelijkheden om uw stuckwerk van een kleur te voorzien.

REDATTACK-DESIGN

Onze website en alle andere reclame uitingen zijn gemaakt door redattack-design. Dit reclame bureau denkt met ons mee en ontzorgt ons...>>>

webdesign - drukwerk - autobelettering - muurbestickering

Zij maken maatwerk voor een prijs op maat! Wilt u ook een eigen website of drukwerk laten maken?

WILT U VAN ONZE EXPERTISE GEBRUIK MAKEN?

VERTEL ONS OVER UW PROJECT